като си мена километража кои км щте ми показва на новия или на стария километраж ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
километраж
Collapse
X
-
няма значение какъв километраж сложиш,ще се показват км на колата
ЕКУ(ECU)- е Компютъра на колата,
самия километраж няма памет той е прости уред,и дисплея показва това което му каже въпросното ЕКУ
Comment
-
Първоначално публикувано от chicheto1987 Покажи съобщениекато си мена километража кои км щте ми показва на новия или на стария километраж ?
Аз си купих чисто нови уреди.
След като ги сложих ми показва всичко от 0-лата.
Километрите от ЕКУ-то можеш да си ги видиш отделно.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Колеги не искам да го заблуждавам колегата ,но аз на 145 цата сменях и показваше както на стария,извинявам се за което!
Comment
-
В километража си има памет и той си показва неговите километри. Разбира те винаги могат да бъдат променени.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
сложих такива с черен циферблат. пробвах да сменя платките но дисплея на едната е запоен дирекно на платката докато другия е на щипки и не с получава пък не сън сигурен дали ако се разпои и се разменят ще работиза това ако има друг начин съм любопитен да го оправя
Alfa Romeo 156 1.8 TS 98г.
Alfa Romeo 156 2.4 20V 04г.
Comment
-
Първоначално публикувано от redshark Покажи съобщениеза това ако има друг начин съм любопитен да го оправя
"Човека" с лаптопа върши чудеса.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от chicheto1987 Покажи съобщениекато си мена километража кои км щте ми показва на новия или на стария километраж ?
Comment
-
1/1000 да уцелиш алфа от италия внос да на малко км ... една от форума беше 104к ако не се лъжа реални на theCleaner Sw-тo .... 2000гsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment